تشکیل جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان صیدون (تیر ۱۴۰۴)

در این نشست، مسائل مختلفی از جمله کلرزنی منابع آب شرب، وضعیت فاضلاب شهرک یوسف آباد، مدیریت پسماند شهری و روستایی، مدیریت کشتار دام و همچنین سیاست های جوانی جمعیت، خودکشی و آسیبهای اجتماعی، بررسی شاخصهای اضافه وزن و ... مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
فرماندار محترم شهرستان با تأکید بر اهمیت سلامت عمومی، خواستار همکاری همهجانبه دستگاهها در اجرای برنامههای بهداشتی شدند و حفظ سلامت شهروندان را اولویت اصلی دانسته و بر ضرورت تلاش ها برای داشتن محیطی ایمن و سالم اشاره نمودند.
در ادامه جلسه ابتدا به پیگیری مصوبات شورای سلامت اردیبهشت ماه که با حضور معاونت بهداشتی دانشگاه تشکیل گردید پرداخته شد و دستور کار جلسه مشخص گردید و حضار به بحث و تبادل نظر در خصوص موضوعات مطرح شده پرداخته و هر کدام از مدیران ادارات ذیربط، به تشریح اقدامات انجامشده در حوزه اختیارات پرداختند و برنامههای آتی را ارائه کردند.
از جمله موارد در دستور کار جلسه، کمیته جوانی جمعیت شهرستان بود که مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان، دکتر عبدالعلی زاده در این رابطه با اشاره به اهمیت سیاستهای جوانی جمعیت و نقش آن در توسعه پایدار، بر لزوم همکاری همهجانبه دستگاههای مرتبط برای اجرای برنامههای تشویقی و حمایتی تأکید و بر لزوم برنامهریزی دقیق و استفاده از ظرفیتهای فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی، بسترهای لازم برای ازدواج آسان، فرزندآوری و تحکیم بنیان خانواده اشاره داشتند.
همچنین مسئول واحد جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس، خانم احسانی با ارائه گزارشی از اقدامات انجامشده در حوزه سلامت مادران و کودکان، بر ضرورت توسعه خدمات مشاورهای قبل و بعد از ازدواج و آموزشهای خانواده محور اشاره نمودند و از راه اندازی مرکز آموزشی مشاوره قبل از ازدواج در آینده نزدیک خبر دادند.
در ادامه، اعضای جلسه به بررسی چالشهای پیشرو از جمله مسائل اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مؤثر بر کاهش نرخ فرزندآوری پرداختند.
همچنین در شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان صیدون مقرر گردید با تشکیل کارگروههای تخصصی، گام های عملیاتی برای بهبود شاخصهای بهداشتی با مشارکت تمامی ذینفعان برداشته شود.
نظر دهید