• 1404/01/09 - 08:40
  • - تعداد بازدید: 29
  • - تعداد بازدیدکننده: 29
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان صیدون خبر داد:

تداوم بازدیدهای بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی سطح شهرستان صیدون

مسئول واحد بهداشت محیط، خانم مهندس طهماسبی در گزارشی در تشریح اقدامات انجام گرفته توسط کارشناسان بهداشتی در عصر امروز مورخ ۹ فروردین ۱۴۰۴ بیان داشتند: به منظور ارتقای سلامت عمومی و نظارت بر کیفیت مواد غذایی، کارشناسان بهداشت محیط در کشیک عصر از چندین مورد مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی در سطح شهرستان بازدید بعمل آوردند و به بررسی وضعیت بهداشت محیط و تجهیزات، رعایت استانداردهای بهداشتی، کیفیت آب آشامیدنی، نصب لیبل ۱۹۰ و دخانیات، بررسی نحوه نگهداری و عرضه مواد غذایی، بررسی مشخصات بهداشتی، تاریخ مصرف مواد و معدوم‌سازی مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و آموزش کارکنان و متصدیان پرداختند.

 

در ادامه کلام ایشان افزودند: کیفیت و ایمنی مواد غذایی برای حفظ سلامت جامعه حیاتی است و بازدیدهای مستمر ما به منظور اطمینان از رعایت اصول بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام می‌شود و فعالیت و بازرسی کارشناسان بهداشت محیط در شهرستان به صورت مستمر و در شیفت های مختلف تا پایان طرح بسیج سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت و از شهروندان خواستند که در انتخاب مراکز غذایی دقت کرده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی و شکایات مردمی در این راستا، شماره ۱۹۰ پاسخگوی همشهریان گرامی خواهد بود.

 

تدوین گر: رضا پورسواری 

 

 

  • گروه خبری : بهداشت محیط
  • کد خبر : 5010
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید