• 1403/12/20 - 17:30
  • - تعداد بازدید: 38
  • - تعداد بازدیدکننده: 38
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

استمرار بازرسی های بهداشتی در شیفت عصر از مراکز عرضه مواد غذایی سطح شهرستان صیدون

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان صیدون، در راستای تامین سلامت عمومی و نظارت بر مراکز عرضه محصولات غذایی در مورخ ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ بازدید بهداشتی از قنادی ها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان صیدون در طرح سلامت نورزی و ماه مبارک رمضان در شیفت عصر انجام گردید.

هدف از این بازدید، بررسی شرایط بهداشتی و کیفیت محصولات عرضه شده در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و قنادی‌ها بود. کارشناسان به ارزیابی رعایت نکات بهداشتی، شرایط نگهداری و تاریخ انقضای محصولات، انجام سنجش پرتابل(یدسنجی نمک،سنجش دما،سنجش قطبیت روغن)، نصب استیکر ممنوعیت استعمال دخانیات و آموزش نکات لازم به فروشندگان پرداختند.

گفتنی است پیگیری و نظارت مستمر بهداشتی بر فعالیت‌های این مراکز ادامه خواهد داشت و همه شهروندان می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی، با شماره گیری سامانه ۱۹۰ تماس حاصل نمایند.

 

تدوین گر: رضا پورسواری 

  • گروه خبری : بهداشت محیط
  • کد خبر : 4832
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید