استمرار بازرسی های بهداشتی در شیفت عصر از مراکز عرضه مواد غذایی سطح شهرستان صیدون

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان صیدون، در راستای تامین سلامت عمومی و نظارت بر مراکز عرضه محصولات غذایی در مورخ ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ بازدید بهداشتی از قنادی ها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان صیدون در طرح سلامت نورزی و ماه مبارک رمضان در شیفت عصر انجام گردید.
هدف از این بازدید، بررسی شرایط بهداشتی و کیفیت محصولات عرضه شده در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و قنادیها بود. کارشناسان به ارزیابی رعایت نکات بهداشتی، شرایط نگهداری و تاریخ انقضای محصولات، انجام سنجش پرتابل(یدسنجی نمک،سنجش دما،سنجش قطبیت روغن)، نصب استیکر ممنوعیت استعمال دخانیات و آموزش نکات لازم به فروشندگان پرداختند.
گفتنی است پیگیری و نظارت مستمر بهداشتی بر فعالیتهای این مراکز ادامه خواهد داشت و همه شهروندان می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی، با شماره گیری سامانه ۱۹۰ تماس حاصل نمایند.
تدوین گر: رضا پورسواری
نظر دهید