• 1404/04/17 - 10:50
  • - تعداد بازدید: 32
  • - تعداد بازدیدکننده: 31
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه آموزشی ارتقا سلامت مواد غذایی ویژه متصدیان عرضه گوشت شهرستان صیدون

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان صیدون، پیرو جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان و تصویب رسیدگی به وضعیت عرضه بهداشتی گوشت در مورخ ۱۷ تیر ۱۴۰۴ جلسه توجیهی آموزشی با حضور متصدیان عرضه کننده گوشت شهرستان صیدون از سوی اداره دامپزشکی شهرستان تشکیل گردید.
 
این جلسه با حضور رئیس اداره دامپزشکی و کارشناسان اداره مذکور، واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان، شهرداری و شورای اسلامی شهرستان برگزار و ضمن ارائه نکات آموزشی در رابطه با ضرورت تامین سلامت مواد غذایی، راه های آلودگی و شیوه های پیشگیری از آلودگی گوشت و بیماری‌های مشترک بین انسان و دام، آخرین دستورالعمل‌ها و قوانین موجود در خصوص تهیه گوشت مورد نیاز از طریق کشتارگاه صنعتی شهرستان باغملک نیز به اطلاع متصدیان مذکور رسید و به کلیه سوالات حاضرین پاسخ داده شد.
 
  • گروه خبری : ستاد مرکز بهداشت,بهداشت محیط
  • کد خبر : 6500
رضا پورسواری
خبرنگار

رضا پورسواری

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید