• 1404/04/07 - 10:26
  • - تعداد بازدید: 30
  • - تعداد بازدیدکننده: 27
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری کارگروه مدیریت کشتار دام و عرضه مرغ زنده در شهرستان صیدون

جلسه کارگروه ساماندهی کشتار دام و عرضه مرغ زنده شهرستان صیدون به ریاست معاون فرماندار و با حضور اعضای کارگروه در سالن جلسات فرمانداری تشکیل شد.
 
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان صیدون، پیرو جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان در اردیبهشت ماه، جلسه ساماندهی کشتار دام با هدف بررسی و تدوین برنامه‌های لازم به‌منظور بهبود شرایط کشتار دام و عرضه مرغ زنده و با حضور مسئولان ادارات مربوطه شامل اداره دامپزشکی، جهاد کشاورزی، شبکه بهداشت و درمان، محیط زیست، شهرداری و بخشداری ها برگزار گردید.
دستور کار این جلسه 
����مدیریت کشتار دام در شهرستان
����جمع آوری‌ محل های عرضه مرغ زنده بود.
 
در راستای ساماندهی کشتار دام در سطح شهرستان با هدف سلامت شهروندان و بهداشت عمومی و امنیت غذایی جامعه بر اقدامات مناسب با هماهنگی دامپزشکی تأکید گردید و مقرر گردید متخلفین که بهداشت عمومی را به مخاطره می اندازند، به منظور برخورد قانونی، به مراجع ذیصلاح معرفی گردند.
 
از جمله مصوبات این جلسه: برگزاری جلسه آموزشی جهت قصابان، تهیه خودروی حمل لاشه توسط شهرداری جهت انتقال لاشه از کشتارگاه صنعتی باغملک به قصابی های شهرستان صیدون، ممانعت از عرضه گوشت بدون تاییدیه دامپزشکی در شهرستان
و نیز ساماندهی عرضه مرغ زنده توسط شهرداری و دامپزشکی بود.
 
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان صیدون، دکتر عبدالعلی زاده در پایان این جلسه طی پیامی با واحد روابط عمومی در خصوص اهمیت تشکیل این جلسه بیان داشتند: با توجه به اهمیت کشتار اصولی دام در تضمین سلامت انسان و کیفیت گوشت و جلوگیری از انتقال احتمالی بیماری‌های خطرناک دامی و مشترک بین انسان و دام این جلسه بسیار حائز اهمیت می‌باشد چرا که کشتار غیر استاندارد و آلوده می‌تواند منجر به شیوع بیماری‌های واگیردار از طریق مصرف محصولات دامی آلوده شود. 
ساماندهی فرآیند کشتار و نظارت بر بهداشت دام‌ها می‌تواند از گسترش بیماری‌هایی مانند تب کریمه کنگو یا آنفلوآنزای پرندگان جلوگیری کند و نیز دلایل مختلف دیگری نظیر افزایش اعتبار و اعتماد عمومی، حمایت از تولید کنندگان محلی، کاهش ضایعات و بهینه‌سازی منابع و... نیز از جمله مواردی است که به آن می‌توان اشاره کرد.
 
ایشان در پایان کلام در پیامی ویژه عموم بیان داشتند: مسئولین شهرستان از شهروندان و تولیدکنندگان درخواست دارند تا با رعایت اصول بهداشتی و همکاری با نهادهای ذیربط در ارائه محصولات سالم و بهداشتی کوشا باشند.
 
با برگزاری این کارگروه و اجرای تصمیمات اتخاذ شده، انتظار می‌رود که شرایط کشتار دام و عرضه مرغ زنده در شهرستان بهبود یابد و سلامت شهروندان تضمین گردد.
  • گروه خبری : ستاد مرکز بهداشت,بهداشت محیط
  • کد خبر : 6394
رضا پورسواری
خبرنگار

رضا پورسواری

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید