تداوم بازدیدهای بهداشتی نوروزی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در کشیک عصر شهرستان صیدون

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان صیدون، در تداوم اجرای برنامه بسیج سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان و به منظور حفظ سلامت عمومی، تیم بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان در کشیک عصر اقدام به بازدیدهای بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نمودند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان صیدون، دکتر عبدالعلی زاده در این باره بیان داشتند: این بازدیدها با هدف نظارت دقیق بر رعایت ضوابط بهداشتی و کیفیت مواد غذایی ارائه شده به مردم و مسافران انجام میشود و کارشناسان بهداشت محیط با بررسی شرایط بهداشتی، نحوه نگهداری و عرضه مواد غذایی و همچنین رعایت الزامات بهداشتی در فرآیند تهیه و توزیع، به ارزیابی این مراکز پرداختند.
در این بازدیدها، مسائلی از جمله: نظافت و بهداشت محیط کار با بررسی وضعیت بهداشتی فضاهای عرضه مواد غذایی، کیفیت مواد غذایی با ارزیابی مشخصات و تاریخ مصرف مواد مورد استفاده، رعایت اصول بهداشتی توسط پرسنل از طریق نظارت بر استفاده از لباسهای ایمنی و رعایت پروتکلهای بهداشتی و نیز سنجش آب مورد استفاده در تهیه مواد غذایی مورد توجه کارشناسان بهداشتی بوده است.
ایشان در ادامه با اشاره به اهمیت نظارت مستمر بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به منظور اطمینان از سلامت و بهداشت مواد غذایی، از تداوم این نظارتها و کشیکهای بهداشتی در ایام تعطیلات به منظور تأمین ایمنی و سلامت عمومی خبر دادند و در پایان افزودند: سامانه ۱۹۰ ارتباطات مردمی آماده دریافت شکایات شهروندان و مسافران نوروزی در حوزه بهداشت مواد غذایی و آب آشامیدنی میباشد.
تدوین گر: رضا پورسواری
نظر دهید