پلمب دو واحد صنفی قصابی متخلف در شهرستان صیدون

با هدف حفظ و ارتقا بهداشت و ایمنی مواد غذایی در سطح شهرستان و تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی به منظور حفظ سلامت مصرف کنندگان، کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان در تاریخ ۱۷ دی ماه ۱۴۰۳ طی بازدید از دو واحد قصابی به دلیل عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی تخلف محرز و بلافاصله این دو واحد صنفی پلمب نمودند.
مسئول واحد بهداشت محیط ستاد شبکه بهداشت و درمان خانم مهندس طهماسبی در این خصوص اظهار داشتند: این واحدهای صنفی پس از دریافت تذکرات بهداشتی از سوی کارشناسان بهداشت محیط طی بازرسی های قبل و عدم برطرف سازی تخلفات بهداشتی از جمله کشتار غیرمجاز،عدم رعایت بهداشت فردی و مواد غذایی و نیز بهداشت ابزار و ساختمان طی بازدید امروز با همراهی نیروی انتظامی و نماینده فرمانداری پلمب و پرونده جهت ادامه سیر مراحل قانونی به اداره تعزیرات حکومتی ارسال گردید.
ایشان در ادامه افزودند: شهروندان محترم ضمن رعایت توصیههای بهداشتی، فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و دارای موازین بهداشتی خریداری و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از طریق سامانه تلفنی ۱۹۰ گزارشات بهداشتی وزارت بهداشت اطلاع رسانی کنند.