• 1403/10/17 - 09:03
  • - تعداد بازدید: 25
  • - تعداد بازدیدکننده: 16
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پلمب دو واحد صنفی قصابی متخلف در شهرستان صیدون

با هدف حفظ و ارتقا بهداشت و ایمنی مواد غذایی در سطح شهرستان و تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی به منظور حفظ سلامت مصرف کنندگان، کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان در تاریخ ۱۷ دی ماه ۱۴۰۳ طی بازدید از دو واحد قصابی به دلیل عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی تخلف محرز و بلافاصله این دو واحد صنفی پلمب نمودند.

مسئول واحد بهداشت محیط ستاد شبکه بهداشت و درمان خانم مهندس طهماسبی در این خصوص اظهار داشتند: این واحدهای صنفی پس از دریافت تذکرات بهداشتی از سوی کارشناسان بهداشت محیط طی بازرسی های قبل و عدم برطرف سازی تخلفات بهداشتی از جمله کشتار غیرمجاز،عدم رعایت بهداشت فردی و مواد غذایی و نیز بهداشت ابزار و ساختمان طی بازدید امروز با همراهی نیروی انتظامی و نماینده فرمانداری پلمب و پرونده جهت ادامه سیر مراحل قانونی به اداره تعزیرات حکومتی ارسال گردید.

ایشان در ادامه افزودند: شهروندان محترم ضمن رعایت توصیه‌های بهداشتی، فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و دارای موازین بهداشتی خریداری و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از طریق سامانه تلفنی ۱۹۰ گزارشات بهداشتی وزارت بهداشت اطلاع رسانی کنند.

  • گروه خبری : بهداشت محیط
  • کد خبر : 4066
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر