• 1404/07/15 - 19:39
  • - تعداد بازدید: 16
  • - تعداد بازدیدکننده: 16
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید مشترک نظارتی بهداشتی از مراکز عرضه مواد غذایی در شهرستان صیدون با حضور ادارات مرتبط

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان صیدون، در راستای ارتقای سطح سلامت مواد غذایی و نظارت بر اجرای دقیق ضوابط بهداشتی، کارگروهی مشترک و متشکل از نمایندگان مرکز بهداشت شهرستان ( کارشناس واحد بهداشت محیط)، اداره صنعت، معدن و تجارت (صمت)، سازمان جهاد کشاورزی و نماینده آرد و نان از مراکز عرضه مواد غذایی بازدید به عمل آوردند.

 

این بازدید میدانی که با هدف کنترل و پایش کیفیت و سلامت اقلام خوراکی و سایر مواد اولیه غذایی انجام شد، نمایندگان دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط از نزدیک در جریان نحوه عرضه، نگهداری و فروش این محصولات قرار گرفتند.

 

در این بازدید، مواردی از قبیل رعایت اصول بهداشتی در محیط فروش، شرایط نگهداری مواد غذایی، سلامت ظواهر و بسته‌بندی‌ها، تاریخ مصرف و همچنین کیفیت نان تولیدی مورد بررسی دقیق قرار گرفت.

 

مهندس ممبینی، رئیس مرکز بهداشت شهرستان با اشاره به اهمیت همکاری‌های بین‌بخشی برای تأمین سلامت مردم، اظهار داشتند: «این بازدیدهای مشترک فرصتی ارزشمند برای تبادل نظر، شناسایی نقاط قوت و ضعف و اجرای سیاست‌های یکپارچه در حوزه نظارت بر مواد غذایی است. هدف نهایی ما اطمینان‌بخشی به شهروندان عزیز از سلامت اقلام مصرفی آنان است.»

 

  • گروه خبری : ستاد مرکز بهداشت,بهداشت محیط
  • کد خبر : 7917
رضا پورسواری
خبرنگار

رضا پورسواری

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید